Lijfstijl Centrum Dongen

Last van urineverlies?

Ongewild urineverlies of urine-incontinentie kan op elke leeftijd voorkomen. Het is zeker bij vrouwen een veelvoorkomend probleem waar eigenlijk nauwelijks over gesproken wordt. Schaamte, frustratie, bang dat anderen het raar vinden en het mogelijk ruiken zijn verschillende redenen hiervoor. Ook bij mannen komt het regelmatig voor, maar wel twee keer zo weinig als bij vrouwen.

 

De oorzaken voor ongewild urineverlies verschillen meestal per leeftijdscategorie. Het optreden van urine-incontinentie neemt toe met de leeftijd. In veel gevallen is het ongewild urineverlies probleem te verhelpen of sterk te verminderen met behulp van behandelingen zonder en met operaties. Zeker de behandelingen met operaties kunnen veel impact hebben en is eigenlijk wel het laatste waar je voor kiest.

 

Zoek hulp bij urineverlies of urine-incontinentie en neem contact met ons op! Stop urineverlies nu!

 

Bij Lijfstijl Centrum Dongen hebben we sinds kort een EMS Reshape stoel aangekocht. Een apparaat waar je naast vetverbranding, gelijktijdig je spieren kan opbouwen. Daarnaast werkt het ook erg goed bij ongewenst urineverlies. Met behulp van deze stoel kom jij echt van je urine-incontinentie af. De stoel gebruikt HI-EMT die intensiteiten en puls ritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supra maximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon je (sport)kleding kan aanhouden. Het werkt heel intensief waardoor het effect vele malen sterker is als dat je gewone oefeningen doet. Ook kost het veel minder tijd. 

 

We hebben al verschillende mensen van ongewenste urineverlies afgeholpen. Zij gaan weer blij en zelfverzekerd door het leven. Dat wens jij toch ook?

 

Hieronder lees je verschillende reviews van onze klanten.

 

Sophie

Wat een apparaat hebben ze nu bij Lijfstijl Centrum Dongen. Na twee bevallingen kon ik niet meer normaal dansen of springen op een festival of normaal niesen en hoesten. Ik had last van incontinentie problemen. Met behulp van een fysiotherapeut gespecialiseerd op bekkenbodem spieren heb ik het probleem proberen te verhelpen, maar dat lukte me helaas niet. Toen ik hoorde van dit apparaat dacht ik ‘Wie niet waagt, wie niet wint’. En wat ben ik blij met het resultaat! Ik heb van de week weer met mijn kinderen kunnen springen op de trampoline. 

 

Karin

Na een mailing van Lijfstijl Centrum Dongen over het EMS-apparaat heb ik direct contact opgenomen voor een behandeling. Na 2 behandelingen merkte ik al verschil. Ik kan weer hardlopen zonder problemen. Zo blij!!!


Sylvia

Ik ben zo blij dat ik aan dit traject begonnen ben. Ik was eerlijk gezegd erg sceptisch omdat ik al heel veel geprobeerd heb. Na 3 behandelingen dacht ik eigenlijk al dat het incontinentieprobleem opgelost was; ‘zelfs niezen gaf geen natte broek meer’. Helaas zag ik na 7 behandelingen een lichte verslechtering. Ik ben op advies van Marion toen juist doorgegaan en nu na 12 behandelingen ben ik heel erg tevreden. Mijn zelfverzekerdheid heb ik terug. Ik raad dan ook iedereen met incontinentie problemen de EMS-behandeling aan. 

 

Herken je je in bovenstaand probleem. Blijf er niet mee lopen, maar bel ons om te kijken of EMS Reshape stoel iets voor jou is.

 

Op een zelfverzekerd en probleemloos leven!

 

Groetjes,

 

Marion

Terug naar overzicht