Lijfstijl Centrum Dongen

Veel mensen hebben gezondheids-problemen waar ze even geen raad mee weten.

 

Enkele voorbeelden:

  • je hebt weinig energie en bent vaak moe;
  • je hebt moeite om op gewicht te blijven;
  • je hebt vaak lichamelijke klachten.

Contact

Healthcheck

Met behulp van een healthscan kunnen we meten of een hormoon disbalans het probleem is, of dat je mogelijk een voedingstekort hebt en dus een tekort aan vitamines en/of mineralen de onderliggende oorzaak van je klachten is.

 

Met een Healthscan meten we je gezondheid in een aantal minuten. Het is een snelle en nauwkeurige testmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische signalen. Er zijn dus geen vervelende onderzoeken nodig. Een healthscan analyseert 40 belangrijke functionele groepen zoals bijvoorbeeld hormonen, vitaminen, mineralen en je zuur/base balans. Aan de hand van deze informatie is het makkelijker de balans in je lichaam weer terug te vinden en stress te reduceren.

 

De test geeft ook een holistisch beeld. Iets is holistisch wanneer er naar de mens als geheel wordt gekeken en niet naar alleen de klacht. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. Een verstoring in bijvoorbeeld de lever/galblaas zegt veel over woede, de milt/maag over piekeren en concentratie en verstoringen aan de longen/dikke darm gaan vaak over verdriet.

 

Aan de hand van de uitslagen van de healthscan analyseren we deze, krijg je een uitgebreid persoonlijk advies en een rapport mee naar huis. 

Wil jij ook meer inzicht krijgen in de oorzaak van je klachten en de bron aanpakken met behulp van een healthscan? Bel voor een afspraak.