Lijfstijl Centrum Dongen

Waar staat Lijfstijl Centrum Dongen voor?

Lijfstijl Centrum Dongen

Wij bieden alle mensen, zowel mannen als vrouwen, in Dongen en omgeving de mogelijkheid aan om op een efficiënte manier te bewegen. Een reden kan zijn dat je graag wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of onder professionele begeleiding wilt sporten vanwege bijvoorbeeld een medische indicatie of klacht. Ook verzorgen wij coaching om je te helpen makkelijker de juiste voedingskeuze te maken. Door gezond te eten, voel je je fitter en zit je vaak lekkerder in je vel. Kortom: Lijfstijl Centrum Dongen promoot een gezonde levensstijl door je te stimuleren meer te bewegen, gezond te eten en de balans tussen werk en privé terug te vinden. 

Marion Ijdema - Mels

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marion IJdema – Mels en heb in 2009 het centrum opgezet. Toen waren er alleen nog maar infrarood cabines, maar gedurende de jaren hebben we de diensten uitgebreid tot een compleet pakket en bieden we nu naast sport, ook voeding en coachingsmogelijkheden aan. Kortom we promoten bij Lijfstijl Centrum Dongen een gezonde levensstijl. Eén van mijn statements is “Het leven moet wel leuk blijven” en dat is in mijn ogen alleen maar mogelijk als de balans tussen werk en privé zo optimaal mogelijk is.

 

Samen met mijn team van bewegingscoaches en voedingsconsulenten staan wij garant voor een rustige omgeving waar je op een persoonlijke manier professioneel en gemotiveerd begeleid wordt. Gastvrijheid, gezelligheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop om jouw gewenste resultaten te bereiken. 

Team

Marion
Ijdema - Mels
Lisette
Blom
Vivienne
Ligtenberg