Lijfstijl Centrum Dongen

Stop urineverlies! Veel mensen, zowel vrouwen als mannen hebben hier last van, maar praten er niet over uit schaamte. 

 

  • Verlies jij ook urine bij inspanning?
  • Ben je net bevallen?
  • Heb je heftige aandrag en kun je dan je plas niet ophouden?

 

Contact 

Last van urineverlies?

Heel veel mensen hebben hier problemen mee. Ze verliezen urine bij inspanning of door sterke aandrang. Veel vrouwen zijn net bevallen. In de praktijk hoor je weinig over dit probleem. Er wordt gewoonweg niet over gesproken, maar meer dan helft van de vrouwen boven de 45 jaar heeft er last van. Het komt ook regelmatig bij mannen voor.

 

Bij Lijfstijl Centrum Dongen hebben we sinds kort een oplossing. We hebben geïnvesteerd in EMS-Reshape. Hiermee kun je vet verbranden en gelijktijdig spieren opbouwen. Daarnaast werkt het ook erg goed bij ongewenst urineverlies. Met behulp van een EMS-Reshape stoel kom jij echt van je urine-incontinentie af. We hebben er al verschillende mensen enorm blij mee gemaakt.

 

Zoek hulp bij urineverlies of urine-incontinentie en neem contact met ons op! Stop urineverlies nu!

 

Wat is urineverlies?

 

Urineverlies wil zeggen dat je je plas niet goed kunt ophouden. Dat kan zijn zonder aandrang dat je opeens toch urine verliest bij inspanning zoals hoesten, niezen, lachen, bukken, tillen, rennen en springen. Het kan ook zijn dat je plotseling heftige aandrang voelt, maar de plas niet kunt ophouden tot je het toilet bereikt. Al met al erg vervelend. Veel mensen met dit probleem kennen schaamte, zijn bang dat anderen het ruiken en gaan dingen vermijden om urineverlies te voorkomen. Wij horen van verschillende klanten dat ze niet meer naar bijvoorbeeld een feest of pretpark gaan uit angst dat er geen toilet op loopafstand is. Dat het heel moeilijk is om met de kinderen trampoline te springen of dat ze hun hobby van het hardlopen hebben moeten stoppen. Nare consequenties die vanaf nu allemaal verleden tijd kunnen zijn.

 

Bij Lijfstijl Centrum Dongen helpen we je van je urineverlies af

 

Met behulp van een zogenaamde EMS Reshape stoel bieden wij je de oplossing en kun je daarna weer het normale leven oppakken. Hoe? 

 

In de esthetische geneeskunde wordt HI-EMT gebruikt als een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor o.a. buik en billen. Dezelfde technologie is gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren.

 

Voor de behandeling van incontinentie maakt de EMS Reshape stoel gebruik van HI-EMT. Doot middel van HI-EMT worden intensiteiten en puls ritmes afgewisseld om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supra maximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon je (sport)kleding kan aanhouden. Het werkt heel intensief waardoor het effect vele malen sterker is als dat je gewone oefeningen doet. Ook kost het veel minder tijd. Een behandeling op een zgn. EMS Reshape stoel duurt 30 minuten per keer en in slechts 3-5 weken zie je al een significante verbetering. We adviseren om 2 keer per week de behandelingen op te volgen. Dat betekent dat je bij slechts 6-10 behandelingen al resultaat hebt. 

 

De resultaten die wij zelf bij Lijfstijl Centrum Dongen zien, zijn fantastisch. Eén van onze klanten vertelde dat wij haar leven weer hadden teruggegeven. Ze had inmiddels een kaartje gekocht voor een concert en was weer meer gaan ondernemen met haar kinderen. Zaken die eigenlijk normaal moeten zijn, maar in de praktijk dus niet altijd haalbaar zijn als je last hebt van urineverlies.

 

Hieronder vind je nog enkele reviews van klanten die onlangs bij ons verschillende behandelingen hebben ondergaan

 

Sophie

Wat een apparaat hebben ze nu bij Lijfstijl Centrum Dongen. Na twee bevallingen kon ik niet meer normaal dansen of springen op een festival of normaal niesen en hoesten. Ik had last van incontinentie problemen. Met behulp van een fysiotherapeut gespecialiseerd op bekkenbodem spieren heb ik het probleem proberen te verhelpen, maar dat lukte me helaas niet. Toen ik hoorde van dit apparaat dacht ik ‘Wie niet waagt, wie niet wint’. En wat ben ik blij met het resultaat! Ik heb van de week weer met mijn kinderen kunnen springen op de trampoline. 

 

Karin

Na een mailing van Lijfstijl Centrum Dongen over het EMS-apparaat heb ik direct contact opgenomen voor een behandeling. Na 2 behandelingen merkte ik al verschil. Ik kan weer hardlopen zonder problemen. Zo blij!!!


Sylvia

Ik ben zo blij dat ik aan dit traject begonnen ben. Ik was eerlijk gezegd erg sceptisch omdat ik al heel veel geprobeerd heb. Na 3 behandelingen dacht ik eigenlijk al dat het incontinentieprobleem opgelost was; ‘zelfs niezen gaf geen natte broek meer’. Helaas zag ik na 7 behandelingen een lichte verslechtering. Ik ben op advies van Marion toen juist doorgegaan en nu na 12 behandelingen ben ik heel erg tevreden. Mijn zelfverzekerdheid heb ik terug. Ik raad dan ook iedereen met incontinentie problemen de EMS-behandeling aan. 

Ja, ik wil van mijn incontinentie probleem af?

 

Wil jij je incontinentie probleem oplossen en wil je een proef met de EMS Reshape stoel? Vraag dan direct een proefbehandeling aan bij Lijfstijl Centrum Dongen voor slechts € 49,00. 

 

 

Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.