Lijfstijl Centrum Dongen

Zoek hulp bij urineverlies of urine-incontinentie en neem contact met ons op! Stop urineverlies nu!

 

Contact

Stop urineverlies

Last van urine-incontinentie en dus van ongewenst urineverlies? Los het nu op.

 

Heel veel mensen, zowel mannen als vrouwen hebben dit probleem. Ze praten er niet veel over en schamen zich ervoor, maar meer dan 50 % van de vrouwen boven de 45 jaar kampen met ongewenst urineverlies. Bij mannen komt dit probleem minder vaak voor, maar naarmate zij ouder worden zit ook bij hen een ‘ongelukje’ in een klein hoekje. 

 

Mensen die last hebben van ongewenst urineverlies, verliezen urine bij inspanning of door sterke aandrang. Veel vrouwen zijn net bevallen. Erg vervelend allemaal. Blijf er dus niet mee lopen en los het op. Maak snel een afspraak bij Lijfstijl Centrum Dongen.

 

Wij hebben sinds kort een oplossing. We hebben geïnvesteerd in een EMS-Reshape stoel. Deze techniek werkt heel goed bij ongewenst urineverlies en dus urine-incontinentie. Met enkele behandelingen met de Pelvic-Pad stoel kom jij echt van je urine-incontinentie af. Het is superhandig. Je hoeft geen moeilijke behandelingen of operatie te ondergaan. Met behulp van deze stoel, waar je op gaat zitten in makkelijk zittende kleding, onderga je de behandeling. Deze behandeling van ongeveer 30 minuten herhaal je 6 -10 keer. In de meeste gevallen heb je met de EMS-Reshape snel resultaat en kun je weer ongehinderd van het leven gaan genieten.

 

We hebben in de afgelopen periode al verschillende mensen enorm blij meegemaakt. Zij springen en dansen weer, lopen hard en gaan gezellig, zonder schaamte en ongewenst urineverlies naar de stad, brengen een bezoekje aan hun kinderen en gaan weer naar festivals. 

 

Zoek hulp bij urineverlies of urine-incontinentie en neem contact met ons op! Stop urineverlies nu!

 

Ja, ik wil van mijn incontinentie probleem af?

 

Wil jij je incontinentie probleem oplossen en wil je een proef met de speciale EMS Reshape stoel? Vraag dan direct een proefbehandeling aan bij Lijfstijl Centrum Dongen voor slechts € 49,00. Maak snel een afspraak.