Lijfstijl Centrum Dongen

Incontinent? Neem de regie en krijg je leven weer terug.

De EMS Reshape C stoel biedt de oplossing.

 

Sinds een half jaar hebben jullie de mogelijkheid om bij Lijfstijl Centrum Dongen EMS Reshape behandelingen te ondergaan. Dit is een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor o.a. je buik en billen. Met dit apparaat is het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen. Het blijkt een geweldig succes.

 

Dezelfde technologie is inmiddels ook gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren. 

 

Voor de behandeling van incontinentie gebruikten we tot nu in ons centrum speciale EMS RESHAPE pads waar je op kon gaan zitten om de behandeling te ondergaan. Vanaf nu hebben we een echte EMS Reshape C stoel in ons centrum staan, waar we je nog beter mee kunnen helpen je van je incontinentie klachten af te laten komen. Deze stoel gebruikt HI-EMT die intensiteiten en puls ritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supra maximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon je kleding kan aanhouden! Het scala aan oefeningen dat nodig zou zijn om deze gebieden met succes te behandelen, kosten veel tijd zonder hetzelfde niveau te behalen en kunnen het therapeutisch effect ook niet evenaren vergeleken met behandelingen op deze nieuwe EMS Reshape C stoel. 

 

De resultaten zijn overweldigend.

We zien een significante verbetering na 6 tot 10 behandelingen in slechts 3 tot 5 weken. We hebben al zoveel vrouwen en mannen blij gemaakt met deze behandeling. 

 

Blijf dus niet langer doorlopen met je klachten en bel ons voor meer informatie op 0162 – 386 387 of maak direct een afspraak 

 

Wij helpen je graag van je incontinentieprobleem af.

 

Veel liefs,

 

Marion en het team van Lijfstijl Centrum Dongen

Terug naar overzicht