Lijfstijl Centrum Dongen

Werken aan je vetafbraak en spieropbouw in één in Dongen

Wanneer je er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om het verminderen van vet, maar ook om het verbeteren van je spieropbouw

 

Met een EMS Reshape werk je aan beide zaken tegelijk en dat geeft de gewenste figuurcorrectie als resultaat. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Reshape!

 

Een EMS Reshape werkt aan je vetafbraak en spieropbouw in één.

Per behandeling van 30 minuten ervaar je door trillingen van je spieren en vetweefsel een ontspanning. Je bereikt echter met 30 minuten EMS Reshape tot 30.000 situps of squads. Ja je leest het goed! Zonder enige vorm van fysieke inspanning werk je heel hard aan de afbraak van je vetten op specifieke voor jouw belangrijke plaatsen zoals buik en billen. Daarnaast helpt dit apparaat om gelijktijdig je spieropbouw te bevorderen en je spieren te versterken. 

 

Eén behandeling is gelijk aan 30.000 situps of squads!

In 10 behandelingen heb je jouw gewenste figuurcorrectie als resultaat. Je Figuur verandert sneller omdat je niet alleen aan je vetafbraak werkt, maar ook gelijktijdig aan de spieropbouw. Dit alles door een één of twee vlakke en/of holle pads op de deelgebieden te plaatsen waar jij het meest aan wilt werken.  

 

Lijfstijl Centrum Dongen kan je hier alles over vertellen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of kijk op onderstaande link