Lijfstijl Centrum Dongen

Bij de ontwikkeling van EMS Reshape apparatuur hebben ze gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen. EMS Reshape is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en afslankapparatuur. Een ware innovatie!

 

Alle voordelen van EMS Reshape een rij;

  • Spieropbouw en vetafbraak in één!
  • Tot 30.000 contracties per behandeling.
  • 5 krachtige pads (5×7 tesla).
  • Behandeling van incontinentie mogelijk.
  • Behandeltijd van slechts 30 minuten.

Contact

EMS Reshape

 

Is het mogelijk om gelijktijdig vet te verbranden en spieren op te bouwen om zo de gewenste bodycontouren te krijgen? In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn?

 

Jazeker is dit mogelijk met de EMS Reshape

 

Het krachtigste EMS-apparaat!

De EMS Reshape is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en afslankapparatuur. De EMS Reshape vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. 

De EMS Reshape zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die men niet bereikt tijdens een workout. De spieren reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. 

 

Hoe werkt de EMS Reshape?

De EMS beschikt over 3 verschillende pads: 1 pelvic-pad (voor behandeling van urine-incontinentie), de vlakke pads (voor billen, buik of bovenbenen) en de holle pads (voor armen of kuiten). Een typische kuur met de pelvic-pad bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 behandelingen van 30 minuten die tweemaal per week worden gegeven. Een kuur met de vlakke en/of holle pads bestaat gemiddeld uit 10 behandelingen van 30 minuten met tussenpozen van ten minste twee tot drie dagen. 

 

High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI-EMT)

HI-EMT is de technologie die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken.

 

Uit onderzoeken, waarbij gebruik is gemaakt van CT-, MRI- en echografie-evaluaties is een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag gemeld. De personen ondergingen een buikbehandeling met een op magnetisch veld gebaseerd apparaat

Wanneer je er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om het verminderen van vet, maar ook om het verbeteren van je spieropbouw. 

Met een EMS Reshape werk je aan beide zaken tegelijk en dat geeft de gewenste figuurcorrectie als resultaat. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen, het is nu mogelijk met de EMS Reshape.

 

JA, IK WIL EEN PROEF MET EMS RESHAPE

Wil je kennismaken met deze behandelmethode? Vraag dan direct een proefbehandeling aan bij Lijfstijl Centrum Dongen voor slechts € 49,00 voor 1 pad en € 69,00 voor de behandeling met 2 pads.

 

 

Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.