Lijfstijl Centrum Dongen

De CRYO4 maakt ook voor jou een figuurcorrectie mogelijk.

Ben jij het ook beu?

 

Zowel vrouwen als mannen zijn niet altijd tevreden over hun figuur en zouden graag hun buik en/of de billen willen corrigeren. Zij durven echter een plastisch chirurgische ingreep niet aan. Natuurlijk begrijpen wij dat als geen ander. Een narcose, het krijgen van hechtingen en het verwijderen van vet door de plastisch chirurg is een zware ingreep wat eventuele complicaties met zich mee kan brengen. 

 

Betekent dit voor jou dat je er maar mee moet leren leven?

 

Neen! Gelukkig niet. Sinds een jaar is er een nieuwe techniek op het gebied van CRYO behandeling op de markt; de CRYO4. De CRYO4 is een unieke behandeling waarmee je op een veilige en effectieve manier vet verliest. 

 

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering!

 

De CRYO4 is een heel speciaal systeem. Het systeem werkt namelijk met de grootste pads die op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om 1 of meerdere hele grote zones in 1 keer te behandelen. Vet kun je verwijderen door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het is een geheel pijnloze en zeer effectieve manier. 

 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Wel is het zeker dat we de bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen pijnvrij en veilig kunnen verminderen. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig en deze vinden plaats met een tussenpose van minimaal 4 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar.

 

Wil je er meer over weten? Lees er alles over in deze link.

 

 

Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen. 

 

De CRYO4 maakt ook voor jou een figuurcorrectie mogelijk.

 

Veel liefs,

 

Marion en het team van Lijfstijl Centrum Dongen

Terug naar overzicht