Lijfstijl Centrum Dongen

Met de Body Shape behandeling pakken we specifieke probleemzones aan d.m.v. ultrasound en elektrolipolyse. De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en daarmee cellulitis aan te pakken.

 

Voordelen van Body Shape:

  • afname van vet en omvang;
  • effectief verminderen van cellulitis;
  • verstevigen van de huid.

Contact

Body Shape

Hoe ziet een bodyshape behandeling eruit?
We beginnen de behandeling met het aanbrengen van bodywraps op jouw probleemzones. Zo kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulitis, vet- en vochtophopingen. Over de bodywraps plaatsen we 8 ULTRA pads. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling). De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).

De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 30 minuten. De Body Shape methode wordt in kuurvorm aangeboden en bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulitis en/of de dikte van de vetlaag.

 

Aansluitend combineren wij de Body Shape behandelingen eventueel met infraroodtraining en/of compressietherapie. Dit zorgt voor extra vetverbranding, verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van de lymfestroom. De samenstelling van de behandeling is afhankelijk van de aard van het probleem.