Ervaar Lijfstijl Centrum nu met de Gratis Proefles Fitness

De kleinschalige Sportstudio Lijfstijl Centrum Dongen helpt jou die 1e stap zetten. Wij onderscheiden ons van de sportschool en staan voor persoonlijke aandacht, service en professionaliteit. Daarom nodigen wij je uit voor een kennismaking en Gratis Proefles fitness in onze infrarood warmtecabine. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Lijfstijl Centrum bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Lijfstijl Centrum Dongen ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Lijfstijl Centrum Dongen​ voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Lijfstijl Centrum Dongen."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Lijfstijl Centrum Dongen is het alternatief voor een sportschool en dé plek in Dongen voor Infrarood Fitness, en Personal Training. Bij Lijfstijl Centrum Dongen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

 

 

Contact

Lijfstijl Centrum Dongen
Lage Ham 1
5102 AA Dongen

0162 386 387
  • Dankzij de Infrarood cabines heb ik meer kracht en uithoudingsvermogen dan eerst.

    Anja Brugman
  • Een hele warme plek met geweldige mensen die voor je klaar staan!

    Simone Weerd
Anja Brugman Simone Weerd