Lijfstijl Centrum Dongen

CRYO4 en definitief vet bevriezen

Lijfstijl Centrum Dongen

Lage Ham 1
5102 AA Dongen

0162 386 387
info@lijfstijldongen.nl

Openingstijden

maandag08.00 - 12.00 / 16.00 - 21.00 uur 

woensdag08.00 - 12.00 / 16.00 -21.00 uur 

vrijdag08.00 - 12.00 uur 

Body styling behandelingen op afspraak van maandag tot vrijdag 

 

 

 

 

CRYO behandeling IJSKOUD DE BESTE 

 

De CRYO4 is de nieuwste techniek op het gebied van cryo behandelingen. Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering (vet bevriezen). CRYO4 is een veilige en effectieve manier van vet verliezen. Sinds kort hebben we bij Lijfstijl Centrum Dongen deze methode aan ons aanbod van mogelijkheden toegevoegd. Afvallen zonder dieet!

 

Nieuwe techniek op het gebied van cryo behandelingen

 

De CRYO4 is een uniek systeem. Dit systeem werkt met de grootste pads op de markt verkrijgbaar. Hiermee is het mogelijk om 1 of meerdere hele grote zones in 1 keer te behandelen. De cryo behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. Vet verliezen geschiedt door behandeling op het gebied van figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering. Het aantal CRYO4 behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen, heupen en billen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen door middel van het vet te onderkoelen. 

 

Voordelen CRYO4:

  • Vet definitief verwijderen
  • Zeer groot behandeloppervlak
  • 4 zones mogelijk in slechts 1 behandeling
  • Geen herstelperiode
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief
  • Non-invasief
  • Pijnloos
  • Afvallen zonder dieet

 

Hoe werkt het?

 

De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toe passen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 30 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Aan de binnenzijde van de pad bevindt zich het koelelement. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Omdat de spieren het lichaam op temperatuur willen houden (37°C) gaan ze rillen om warmte te produceren. Door die spieren wordt het vet dus als het ware verbrand. De vetcellen worden kleiner en de omvang neemt daardoor af. Tijdens dit proces komt het hormoon Irisin vrij. Irisin is een lichaamseigen hormoon dat het bruine vet aanzet tot verbranding zodat het lichaam op temperatuur blijft. Het volume van het bruine vet neemt hierdoor af. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op jouw probleemzone(s). Je valt dus af zonder dieet.

 

Uniek: Eén XL-pad bedekt de buik, maag en flanken (afhankelijk van de omvang).

 

Behandeltijd en resultaat

 

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met de CRYO waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen vinden plaats met een tussenpose van minimaal 3 tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.

 

Voor meer informatie of een afspraak klik op de bijgevoegde link 

 

Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de (start)informatie.