Lijfstijl Centrum Dongen

Lijfstijl Centrum Dongen sluit haar deuren tot dinsdag 28 april

Op zondag 15 maart zijn er vanuit de regering nieuwe maatregelen aangekondigd met betrekking tot het Corona virus. Natuurlijk nemen ook wij deze maatregelen zeer serieus. We moeten dus per vandaag al onze activiteiten stoppen en zijn genoodzaakt om ons centrum te sluiten. 

 

Sta je ingeschreven voor het sporten in onze infraroodcabines of heb je een afspraak voor bodystyling, een voedingsadvies of een health check? Alle afspraken komen per direct tot dinsdag 28 april te vervallen. Je krijgt hierover automatisch een e-mail bericht  via ons boekingssystem. 

 

Heb je vragen over de maatregelen? Wil je nog iets weten over hoe verder te gaan met je voeding of heb je nog een vraag over de mogelijkheden bij Lijfstijl Centrum Dongen vanaf 6 april? Natuurlijk kun je ons altijd bellen in de periode dat we gesloten zijn op 0162- 386 387 of mailen op info@lijfstijldongen.nl

 

Voor Lijfstijl Centrum Dongen staat veiligheid en gezondheid van al onze leden, bezoekers en medewerkers voorop. Dat is en blijft echt het enige belangrijke. Ook al doet het heel veel pijn in mijn hart om mijn centrum tijdelijk te moeten sluiten, toch ben ik ervan overtuigd dat dit de enige goede oplossing is. Verder wil ik en mijn team ons respect uitspreken naar alle zorgverleners, in welke vorm dan ook. 

 

Pas goed op je zelf en op elkaar. Hopelijk zijn de huidige maatregelen afdoende om vanaf 6 april weer open te kunnen gaan. Hiervan houden we jullie uiteraard op de hoogte.

 

Veel liefs Marion en het team van Lijfstijl Centrum Dongen

 

Terug naar overzicht