Lijfstijl Centrum Dongen

Helaas moeten we tot woensdag 20 mei gesloten blijven

Dinsdag avond heeft minister-president Rutte ons helaas medegedeeld dat wij voorlopig nog niet binnen mogen sporten. Een grote teleurstelling voor ons allemaal. Gelukkig zijn wij positief ingesteld en weten we van een intelligente lockdown een deugd te maken. Ik zelf ben in mijn “verplichte” vrije tijd nu druk met bijscholen over allerlei onderwerpen die ik in mijn werk kan gebruiken zoals vitamines, medische klachten en over het opnemen van Youtube filmpjes. Ook wordt Lijfstijl Centrum Dongen voorbereid voor de toekomst. Onze cabines worden verplaatst, zodat we iedereen op gepaste afstand kunnen laten sporten en er zijn veiligheidsmiddelen aangeschaft zoals desinfectantia gel, handschoenen, mondkapjes en veiligheidsbrillen. 

Natuurlijk staat niet alles in het teken van werken. Ik pas nu ook meer op mijn kleinkinderen, omdat mijn dochter in de zorg werkt. Ik geniet heel erg van de kleintjes en mijn dochter is hierdoor meer inzetbaar en dat is nodig met de huidige werkdruk in de zorg. Overigens een diep respect voor deze mensen. Het is enorm wat zij op dit moment voor hun kiezen krijgen. Ze doen het toch maar even. 

 

Marion stapt uit haar comfortzone

 

De afgelopen weken hebben alle mensen die bij ons sporten iedere week per mail een nieuw oefenprogramma gekregen. Deze week heb ik daar voor het eerst ook een uitleg op film bijgevoegd. Ik hoop dat jullie dit allemaal een goede aanvulling vonden. Het was voor mij echt een stap uit mijn comfort zone, maar tot op heden heb ik er in ieder geval veel leuke reacties op gehad. We gaan het dus continueren. In het vervolg ontvangen al onze leden, tot we weer opengaan, naast een wekelijks oefenprogramma ook extra uitleg via een bijgevoegde link naar een filmpje. Natuurlijk zal ik het niet laten jullie hierdoor extra te motiveren om toch te blijven bewegen. https://youtu.be/4UUiWfgShkY

 

Wil jij ook elke week het oefenprogramma ontvangen bel me op 0162- 386 387. Mailen kan ook info@lijfstijldongen.nl

Terug naar overzicht