Lijfstijl Centrum Dongen

Vacature

Bij Lijfstijl Centrum Dongen zijn wij op zoek naar positieve enthousiaste medewerksters die graag met mensen werken. Word jij ons nieuwe familielid?

 

De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Naast het begeleiden van onze klanten tijdens het sporten in de keramische infrarood cabines, adviseer je hen hoe je effectief je lifestyle kunt verbeteren en werk je met je collega’s samen bij het geven van optimale cryo behandelingen en EMS Reshape. Natuurlijk help je onze klanten ook om op voedingsgebied optimaal aan hun gezondheid en fitheid te werken.

 

Binnen ons kleine team vinden wij het zelfstandig kunnen werken en collegialiteit erg belangrijk. Je dient bereid te zijn om op onze openingstijden op maandag, woensdag en vrijdag te werken. Natuurlijk zijn de uren in overleg.

 

Naast een leuke afwisselende baan krijg je een job waar je als mensen mens heel veel voldoening uit kunt halen. Daarnaast werken we in een familiale sfeer bij Lijfstijl Centrum Dongen wat door alle medewerksters als zeer prettig wordt ervaren. 

    

Ben je een harde werker en ben je geïnteresseerd in een gezonde lifestyle? Wil je ongeveer 20 uur per week werken (inclusief 2 avonden) dan ben jij de juiste persoon om bij onze Lijfstijl Centrum Dongen familie aan te sluiten. Reageer snel en mail ons je CV, motivatie en recente foto door naar info@lijfstijldongen.nl t.a.v. Marion IJdema.

 

Naast een kennismakingsgesprek maakt een meeloop dagdeel onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Terug naar overzicht